Sz-Agro 2007 Kft. | Mezőgazdasági gépek kis- és nagykereskedelme
Email: | Tel: +36 30 748 5381

Rólunk

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég győrzámolyi központtal. Agrármérnökök vagyunk, igyekszünk, minél többet tudni a gépeinkről, hogy aztán ezt a tudást a gazdák igényeinél maximálisan használni tudjuk. Olyan külföldi cégekkel vettük fel a kapcsolatot, ahol akár a tulajdonossal , akár a top managementtel napi kapcsolatban vagyunk, ami biztosítja a gyors és a pontos információáramlást.

Mivel a gépeknél a beállítás, oktatás , és   az esetleges bonyolultabb  garanciális gondok megoldása ugyanolyan fontos, mint az eladás folyamata, elengedhetetlen, hogy jól képzett szervízes egészítse ki a csapatot.


2007 óta fő profilunk a He-Va dán cég termékeinek magyarországi nagy- és kiskereskedelme. 2010-től már csak mi importálhattuk, 2011. január 1-től pedig az Sz-Agro 2007. Kft. hivatalosan is a He-Va kizárólagos magyarországi importőre. A He-Va legfontosabb terméke kétségkívül a Tip Roller vontatott szántáselmunkáló henger, amelyből 2014. szeptemberében Bábolnán átadásra került az 1000. magyarországi henger! 2015-től a hengereket csillag/prizma gyűrűvel is kérhetik a vásárlók. Ugyancsak ettől a dátumtól vezeti be a He-Va a Tip roller termékeknél a 2 éves garanciaidőt.

A termékek közül nagy súlyt kap a Disc Roller rövidtárcsa és a 2011-ben a dánok által kifejlesztett Euro-Tiller magágykészítő is. A piaci visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy a He-Va termékei kedvező árukkal, magas minőségi konstrukciójukkal emelkednek ki a hasonló gyártmányok közül. Nagy segítség, hogy a He-Va jó híre szájról-szájra terjed a gazdák között, a gépeket illetve munkaminőségüket egyre többen ismerik. Amennyiben Ön még nem ismeri a terméket, nagyon szívesen látjuk győrzámolyi telephelyünkön, partnereinknél, az országos legnagyobb kiállításokon vagy az időnként megrendezett szántóföldi bemutatónkon (erről információ szintén a "Hírek" menüpont alatt).


2011-ben a külföldi kiállításokon figyeltünk fel a franciaországi Carre cég sorközművelő gépeire, amelyeket 2012-től kezdődően értékesítünk. A cég termékei közül a sorközművelő kultivátor, műtrágyaszóró egység, sávpermetező, kamerás/scanneres sorvezető rendszer és a nagytartályos műtrágyaszóró az, ami érdekes lehet a magyarországi piacnak.

2015-től a holland Tulip gyár Magyarországon pár éve még  jól ismert, talán egy kicsit háttérbe szorult műtrágyaszóróival tér vissza a piacra a Fagano Agro szervezésében. Régebben a Lely-ként ismert gyár Centerliner műtrágyaszóróit most Hollandiában egy fiatal, engergikus csapat felügyeli, akik megítélésünk szerint ugyancsak a magas minőség/kedvező ár gondolatot szem előtt tartva működnek.


Célunk továbbra is az, hogy a vevők bizalmát megszolgálva működjünk és hosszú távon, folyamatosan fejlődve és tanulva minél több gazdaságot lássunk el a megfelelő gépekkel, eszközökkel.

HE-VA

HE-VA termékek

Tekintse meg a HE-va által kínált kiváló minőségi mezőgazdasági gépeket, melyeknek cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazója.

CARRE

Carre termékek

Ide kattintva megtekintheti a CARRE cég általunk is forgalmazott termékeit.

Bruder játék

Bruder játékok